TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, November 18, 2012

Jangka Masa

assalammualaikum... heyy semua.. 


pernah tak korang rasa yakin dengan someone yang korang dah lama sangat kenal.
tapi tak yakin dengan orang yang korang baru je kenal.. 
tak kira lah in terms of relationship ke, business-ship ke, friendship ke kan..

well, i found that how long we have been known each person doesnt show us his or her sincerity.. sebab nya, kalau kita kenal someone tu lama mana pun kita tak boleh percaya die.. Yelah, belum tentu orang yang kite kenal lama tu takkan tipu kite kan.. 
Kan banyak dalam drama2 swasta tu, 

alah, yang bila kite da kenal lama dengan orang tu, skali tetibe orang tu baik dgn kita sbb nak harta kite je.

lebih kurang mcm tu la.. 

so K got this idea lepas tgk cerita Istanbul Aku Datang.
ye cerita yang LISA, BETO and TOMOK sangat2 comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
they are so damn adorable!!!!!!!



seperti biasa, 
Beto Khushairy - tak pernah mengecewakan my expectation... his acting was superb! 
Lisa Surihani - what else I can say... die primadona kita sekarang kan..
tomok, nice one bro!


so back to the story,
jangka masa tak boleh di gunakan sebagai alat pembandingan untuk membandingkan kesetiaan kekepercayaan ke or apa apa lah.. SANGAT tak sesuai ye!!! 

but, as normal human being.. semua orang pon ada pendapat masing-masing... this is just my thought.. korang mungkin rasa lain kan... biasa lah... kalau semua orang sama je pendapat, dunia ni aman je takde peperang dan takde politik ni..

ok lah! da melalut....

toodles peeps!!

till the next one...

holai vua! chiao!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment