TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, November 14, 2012

Comeback

Assalamualaikum semua. 

well, last entry was post back in few months ago, so sekarang ni semuanya dah betul betul lapuk.. kemain K cerita nak upload tu nak upload ni kan. kekangan masa tu sangat - sangat hebat, sampai nak bukak blogger.com ni pon tak sempat, apetah lagi nak mengupdate blog yedak? hahaha

so, K taknak promise apa - apa yang K akan update recently ke apa ke, apa yang K boleh cakap, ill try my best to update this blog oftenly. 
by the way, sekarang ni banyak sangat benda yang K kene fikir dan buat, sebab K tengah set up my own company. satu je K mintak, semua orang tolong doakan kejayan K. dan dalam masa yang sama jugak K dah dalam final year dekat unisel. alhamdulillah, result maintain dan harap akan terus maintain sampai grad. 

cuma!! ada satu je situasi yang belom boleh di selesaikan lagi, tapi situasi tu akan dapat di selesaikan bila sampai masanya nanti.. apa situasi nya? nanti - nanti je lah K cerita. 

so, di hari pertama tahun baru ni, K nak doakan siapa pun yang baca blog ni, entry ni, semoga anda berjaya! di berkati dunia akhirat! di berikan kesihatan yang baik! di kurniakan hidayah dan rahmat dari Allah taala. dan semoga anda dapat capai apa yang anda ingin capai! amin! amin! amin!

till then..
holai vua!
TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment