TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, May 23, 2012

Lebih tersusun dan Teratur

Assalammualaikum.. hye readers.

di tengah - tengah kesibukkan semester pendek ni, K sempatkan diri jugak untuk menulis dan berkongsi cerita dengan korang semua. well, sem baru start ni baru je menjejak minggu ke-3 hari ke-3.. jadual agak sibuk, sebab hari hari ada kelas. nak buat macam mana.. nama pun short semester. and semester kali ni, alhamdulillah ada perubahan dari segi peribadinya bagi K and all my girls kat sini. might as well i may say yang kitorang semua alhamdulillah dah berganjak lebih dekat dengan sang pencipta. mungkin masing masing dah mula sedar khilaf diri sendiri sebelum ni. 

and K sendiri pun sedang mencuba sebaik mungkin untuk menambahkan lagi ilmu di dada di samping membina masa depan yang lebih cerah.. *cewah ayat aku* 
hey, people grow up kan.. K pun macam tu jugak, sampai bila kita nak duduk di takuk yang lama dan perangai yang sama, kene sentiasa ingat yang ibu ayah kita bukan akan ada selamanya untuk kita yer! 

now i'm happily tell that my finance problem has been settled. and my own company progress are perfectly work. cuma masih lagi berkecil kecilan lah sebab K pun belum habis belajar. and insyallah soon akan lebih stabil. itu janji K pada Ibu dan ayah. dengan bantuan orang orang sekeliling yang tersayang, alhamdulillah. cuma K kene berusaha kuat sikit lagi.. yelah kita hidup ni kene la STAND WITH OUR OWN FEET. we cant depend on people around us always kan. 


till then.. holai vua! 




TEKAN INI ;-)