TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Thursday, April 19, 2012

simple random comment on current issue


Assalammualaikum!!!
hai hai hai... isu isu berbangkit dan isu isu yang sedang hangat di perkatakan sekarang ni, adalah isu ptptn and so what ever. yes, K tak msok campur dlam mana mana hal yang berikut pon. buat ape doe sesibuk nak amek tau. tak kuase lah... ape yang dah ada tu gunakan jela. yang takde tu berusahalah untuk ada kannya. kite ni hidup tak boleh nak asyik membangkang dan menyokong, well we need to put our own efort in what we want. and the effort or anything that we do, we cant make others life comlicated. buat ape hidup kalau nak susahkan orang. 

TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment