TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Saturday, April 14, 2012

Cuti Bermula.

Assalammualaikum.. ape khabar semuanya.. harap sihat adanya.
*wahayatkauK* 
ok, seperti tajuk entri di atas. mesti anda anda semua da tahu yang K lagi bercuti ni. hahai.. bercuti semester sebelum melangkah ke semester yang barunya, habis da setahun K belajar di UNISEL tu, ni nak masuk tahun kedua. rasa sekejap, pejam celik pejam celik, tapi tak sedar yang K pun da makin tua. hahahaha.. wooi! bukan tua la.. matang.. hello! i tua ke tak ke kau sibuk apa hal! 

so by then, apa yang K dah janji yang K nak buat adalah update dan kemaskini tanah alam maya ni sekerap mungkin. might as well pelan untuk mengeluarkan buku mungkin akan dilaksanakan. kerana sekarang ni, banyak sangat benda yang K nak kene settle kan. ada orang kata pelan pelan kayuh. tapi K taknak la.. sebab nak naik panamera kan.. mana boleh kayuh.. kene terus tekan minyak. *okakusedangmerepek*

well, ni adalah permulaannya, sebab da cukup 24jam berada di rumah yang bahagia lah sangat ni.. kita tengok macam mana pergi dia, kerap ke K ni update blog nanti kan..
and might as well, untuk cuti kali ni, amalan hidup K adalah mengamalkan budaya hidup sihat. sebabnya, weh! gua dah deal dengan member-member gua naik ni kene kurang min 5kg tau. tapi gua nak hilang 10kg terus. kite tengok macam mana. jadi tak jadi plan aku yang ni plak.

so till then..

mintakdiriduluye.!

toodles!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment