TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, March 28, 2012

Holiday Planning

assalammualaikum buddy!

cuti belum mula, sebab final paper pun belum lagi habis, tapi planning untuk cuti sebulan nanti dah pun ligat berlegar-legar di ruang minda ni. 

cuti nanti, benda yang harus di lakukan sehingga siap adalah proses menyiapkan buku untuk di hantar kepada pihak penerbitan. haa.. jangan tak percaya K nak tulis buku. 
dalam buku yang belum bertajuk tu, K akan selitkan semua cacatan K.. ideologi yang K ade, dan juga nukilan sempoi yang K tulis bila K dapat idea. 
tak tau la laku ke tidak, tapi tak salah mencubakan. manalah tahu berjaya. ade sambutan kan.. ada sesetengah cerita yang K tulis K da pernah tulis dekat ruangan ni. tapi kebanyakkan nya belum pernah K contengkan kat blog ni. 

plan kedua, adalah untuk pergi bercuti, since my little sister baru lepas habis spm, dan dalam masa yang sama K ade projek lain untuk siapkan personal portfolio untuk fotografi, K nak pergi backpacking dalam Malaysia dulu rasanya.. tapi plan yang ni, tergantung kepada money budget kalau di approve oleh ayah atau ibu, then K akan pergi. antara tempat-tempat yang da ade dalam kepala ni ha, adalah Melaka,  dan sedang mencari satu lagi tempat yang cantik.. sebab K nak amek gambar sekali. and kemahiran K adalah dalam gambar landscape.

melaka city


tapi 
tapi 
tapi
kalau secara tiba-tiba ada orang offer untuk K buat kerja untuk cuti ni nanti mungkin K akan cancelkan plan untuk pergi bercuti tu, sebab, dalam masa yang sama K tengah mengumpulkan dana sendiri untuk beli sebiji ipod memandangkan K punya MP3 da rosak

so kepada sesiapa yang ada kerja untuk fotografi ke, untuk potret picture ke, menu makan ke , boleh la panggil saya.. 

untuk bulan april ni masih free lagi.

ok, sampai jumpe lagi..TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment