TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, March 28, 2012

Assalammualaikum.

hai readers. 
back to my few entries before..
ade orang kata yang K terlalu obses dengan Dr.Azizan Osman.

Look here, he is my teacher. he is one of my inspired person in this world. terserah kat korang nak kata ape, mungkin ramai yang pergi tanye uncle google siapa dia tu kan. and lepas tu ade la few blog yang akan kata dia ni ajar khurafat la and so what not to be told. orang yang tak betul betul kenal die boleh kata macam-macam pasal dia. i have meet him, in person. talk to him personally and i know who he are. for what K nak cerita pasal die kalau orang still tak faham and kutuk kutuk dia. hello, kau kutuk dia, kau kutuk ilmu yang aku belajar tau.. and itu aku tak suka. sebab, ilmu tu kan suci. kalau tak suka die tak payah nak cakap pasal dia depan aku.. 

People just can talk shit, because they dont know a thing bout it.. 


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment