TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, February 12, 2012

Same Old Same Old...

Assalammualaikum!.

sekali lagi.. dalam satu hari.. who cares kan kalau K nak update blog K berapa banyk kali yang K suka pon kan.. Blog K sukahati K la kan.. 

Situasi sekarang -  kepala tengah berserabut sebab assignment berduyun - duyun, berbakul-bakul sedang menanti.kannn....  Siapa kata belajar MassCom ni relax? haa.. final is around the corner, assignment due date is just coming soon.. susah tau sebenarnya. 

- kepala juga tengah lancar berpusing memikirkan kerja kerja yang akan menjana pendapatan untuk masa hadapan. K sedang susun semua program untuk future, matlamat dah ada, ni semua since K pergi IMKK (Intensif Mentor Kekayaan dan Kejayaan) ... Seriouly macam macam yang K nampak. and rugi kalau tak grab peluang yang ade di depan mata..  sebab,ibu da bukakkan jalan, K tinggal bawak kereta elok elok jer.
kannnnn.....

pendek kata, K sekarang tengah dalam stabilization mode, untuk neutralize -kan balik pemikiran ni, supaya die seiring dengan apa yang di sarankan oleh DAO and seiring dengan tanggungjawab yang ada sebagai student. hello... i can be flexible ok. bukan susah pun kan.. yang penting semangat tu ade.. bg yang tak kenal siapa Dr. Azizan Osman ni, haa..


amacam? kau ade? hahaha... Mentor Kejayaan Nombor 1 Malaysia, sebab ape, sebab die ni Multimillionaire tau.. Mula dari bawah, sekarang siape berani langgar 'AyahZan" ni weh..


ok.. till then.. holai vua!




TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment