TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, December 05, 2011

Entri Lapok! - Badai Semalam...

Assalammualaikum semua.. 
hahai.. 
entri ni patutnya di update sebaik sahaja lepas menonton teater Badai Semalam..

K pergi tgk teater ni dengan couzen  couzen K sebab kitorang tetiba terplan nak pegi tgk Badai Semalam.. K plak memang nak tengok teater da lama da tak tengok teater ni.. tapi kerana nasib tak baik tiket banyak da fully book so kene la tengok dekat tepi tepi jer.. haaa.. terjongoh ke depan masa nak tengok. but its a good experience, best kot teater tu. 

and the very best experience, K dapat talk eye to eye dengan hero fav malaya tu.. its aaron aziz.. lepas jer habis teater, K dengan couzen couzen K dengan pantasnya pergi beratur ntok sesi autograph. 

dapat la jumpe 4 main actor yang K memang adore diorang seens first time i saw them on tv.. 

 ni la tiket kitorang..nampak tu C haa... tgk la.. jaoh die cam mane.. tapi tak kesah la.. yang penting dapat tgk...


haaaa.... cam ni la.. nampak suku pentas jer.. so hasilnya, kene la K dan couzen couzen ni duduk ke depan sikit... baru la nampak fullstage... 


teehheeee....~~

badai semalam memang best!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment