TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, November 28, 2011

Diari of Second Sem

assalammualaikum semuanya!!

hari ni baru dapat nak update blog dengan tenang.. sebabnye, hari ni baru la dapat rehat sikit dan mood nak menulis tu ade.. lepastu sebab hari ni bloggy ni tak buat hal. senang sikit nak mengupload gambar gambar yang telah K janji kan...
tapi tak semua la.. sebab sikit sikit jer.. adeyang belom siap di edit dan ade yang rasanya macam terlalu privasi untuk di uploadkan.. 

ok, gambar gambar ni adalah koleksi gambar gambar aktiviti K sepanjang semester dua ni.... macam macam sebenarnya yang K buat, tapi tak dapat la nak tuliskan semua..

jom kite layan gambar dulu 


ni gambar pertama yang di tangkap oleh NICK... sebab masa nak pergi beli NICK, couzen tersayang ni la yang bawak..dengan sorang lagi kawan kitorang. Sharel siap pesan jangan buang gambar ni.. hahahaha.. bukan main lagi die...






yang ^ni pulak gambar masa kitorang buat concert soul out.. hasil kerjasama student kelas Prof Elina. dua kelas degree, dan kitorang daripada Diploma. hasil konsert tu alhamdulillah. berjaya.. banyak sebenarnya gambar lain tapi takot berpenuh penuhan pulak nanti dekat blog ni... 







ini pulak gambar semasa majlis perkahwinan kakak K... akhir nya kawin jugak ulat gendon saya ni..hahaha.. alhamdulillah on majlis tu, semua dapat berkumpul bersama sama.. ada yang dapat jodoh jugak kalau tak silap.. hahahahai... 
  
so till then, holai vua!






TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment