TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, November 28, 2011

Diari of Second Sem

assalammualaikum semuanya!!

hari ni baru dapat nak update blog dengan tenang.. sebabnye, hari ni baru la dapat rehat sikit dan mood nak menulis tu ade.. lepastu sebab hari ni bloggy ni tak buat hal. senang sikit nak mengupload gambar gambar yang telah K janji kan...
tapi tak semua la.. sebab sikit sikit jer.. adeyang belom siap di edit dan ade yang rasanya macam terlalu privasi untuk di uploadkan.. 

ok, gambar gambar ni adalah koleksi gambar gambar aktiviti K sepanjang semester dua ni.... macam macam sebenarnya yang K buat, tapi tak dapat la nak tuliskan semua..

jom kite layan gambar dulu 


ni gambar pertama yang di tangkap oleh NICK... sebab masa nak pergi beli NICK, couzen tersayang ni la yang bawak..dengan sorang lagi kawan kitorang. Sharel siap pesan jangan buang gambar ni.. hahahaha.. bukan main lagi die...






yang ^ni pulak gambar masa kitorang buat concert soul out.. hasil kerjasama student kelas Prof Elina. dua kelas degree, dan kitorang daripada Diploma. hasil konsert tu alhamdulillah. berjaya.. banyak sebenarnya gambar lain tapi takot berpenuh penuhan pulak nanti dekat blog ni... 







ini pulak gambar semasa majlis perkahwinan kakak K... akhir nya kawin jugak ulat gendon saya ni..hahaha.. alhamdulillah on majlis tu, semua dapat berkumpul bersama sama.. ada yang dapat jodoh jugak kalau tak silap.. hahahahai... 
  
so till then, holai vua!






TEKAN INI ;-)

Tuesday, November 22, 2011

OPPA!! JEONGMAL MIAN HAEYO!!!

assalammualaikum..!

makne tajuk entry tu, 
Abang maafkan saya sangat sangat!

sebab ini....



seperti yang semua orang tahu.. konsert ni da lepas pada hari jumaat yang lalu...  serius aku sedih dan kecewa sangat sebab tak dapat pergi... 
yela, diorang ni yang aku minat sangat sebelum ni berada nun jauh di korea selatan sana, bila diorang datang sini aku tak dapat nak dtg and nak pergi tengok depan mata.. pergh! sedih die tak bleh cite la kan! menangis kot.. nak buat ape semua tak tenang! ishk! lantak pi la ape orang nak kata aku ni kan... tapi aku tau ape aku rasa.. 


sedeh!


thanks for reading!
toodles!

TEKAN INI ;-)

Sunday, November 20, 2011

Cuti da mula!

assalammualaikum sume..
hee..
semester break da mula da..
tapi cuti kali ni sekejap sangat.. 
cuti ni ngam ngam sebulan.. 
tapi sebulan yang K dapat ni tak rase cam cuti pon.. sebabnya K sebok tolong kakak K yang baru jer melangsungkan perkahwinan die.. lepas tu nak pegi hantar rombonganke majlis belah lelaki pulak..
sume pon da ade program da..

lepas tu, cuti kali ni tak dapat bnyk sangat berjalan, ehh tak dapat berjalan pon kott. sebabnye, adek K yg perempuan tengah periksa.. SPM candidates... so tak bleh la nak ajak ibu ayah kesana kemari.. kang ade yang kene tinggal kang.. 

jadinye kisah cuti ni akan di penuhkan dengan duduk di rumah jer la kot.. hahahahaha

TEKAN INI ;-)