TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, October 02, 2011

assalammualaikum!

hey hey... 
ape khabar semua nyeee....
sama seperti selalu selalu nya, K punya tangan ni selalu selalu jer nak mengupdate blog.. tapi bila ade masa nak mengupdate badan ataupun gambar pulak yang takde. jadi die tak jadi la nak mengupdate... so sekarang sementara ade mase nak mengupdate K nak bg tau ape yg K selalu buat recently ni

seens naik cuti raya ni. i been a little bit busy, sebab ade mid term and assignments yang perlu di siapkan dengan kadar segera. but at the mean time, banyak gile aktiviti chilling yang K buat dengan geng LHP and geng 46 sengat! hahai.. seronoknya.. bila kite dapat bergembira. for the time being K taknak pikir or layan apa-apa masalah yang timbul.. kalau ade masalah dalam relationship kitorang ill put it aside. sbb me my self is confronting a problem. so taknak rojakkan kepala hotak. K decide i wanna be happy when i being with my friends. their so much value-able for me tau!

chop! now nak cerita aktiviti K kan... 
so al this while, i been doing alot of 
shooting
tgk bola
main futsal
lepak chill
and buat assignment 
assignment lagi
dan assignment....

haa... nmpak cam sikit kan.. tapi hari hari kitorg buat benda benda macam tu.. 
seronok giler! 
nanti bila connection internet da ok sket, K uploadkan gmbar gambar K and the activities yang K been thru..

till then! toodles!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment