TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Saturday, October 29, 2011

End of Second Semester...

assalammualaikum...
lama tak jumpa kan.

as for the entry title.. past few months i have been rarely updating my blog.. and as i realized, i will usually update blog ni early of the semester, middle of the semester and at the end of the semester.. and of course, time cuti.. tu pon kalau cuti panjang and kalau time cuti tu ade masa lapang.. kalau tak, jarang jarang la K update blog ni kan..
so untuk entry kali ni, now its been a few days before my first final paper start.. and to sum up the whole semester, it has been a real blast. i have be in a great moment. met a great person around me. and i have been in a great situation. what else can be great other then experience kan. 
i would appreciate all that i have been through this semester. i really hope i will learn something. 
so for this sem, i really hope and pray to get much more better result then last sem of course. and i really hope that i have more time to update..

banyak luahan hati yang nak di luahkan.. banyak cerita nak di ceritakan.. banyak gambar nak kongsi.. and banyak sangat la benda nak bgtau...

btw, i really do miss blogging...
sabar erk... dear B. ade masa i will blog a lot.. 

TEKAN INI ;-)

Sunday, October 02, 2011

assalammualaikum!

hey hey... 
ape khabar semua nyeee....
sama seperti selalu selalu nya, K punya tangan ni selalu selalu jer nak mengupdate blog.. tapi bila ade masa nak mengupdate badan ataupun gambar pulak yang takde. jadi die tak jadi la nak mengupdate... so sekarang sementara ade mase nak mengupdate K nak bg tau ape yg K selalu buat recently ni

seens naik cuti raya ni. i been a little bit busy, sebab ade mid term and assignments yang perlu di siapkan dengan kadar segera. but at the mean time, banyak gile aktiviti chilling yang K buat dengan geng LHP and geng 46 sengat! hahai.. seronoknya.. bila kite dapat bergembira. for the time being K taknak pikir or layan apa-apa masalah yang timbul.. kalau ade masalah dalam relationship kitorang ill put it aside. sbb me my self is confronting a problem. so taknak rojakkan kepala hotak. K decide i wanna be happy when i being with my friends. their so much value-able for me tau!

chop! now nak cerita aktiviti K kan... 
so al this while, i been doing alot of 
shooting
tgk bola
main futsal
lepak chill
and buat assignment 
assignment lagi
dan assignment....

haa... nmpak cam sikit kan.. tapi hari hari kitorg buat benda benda macam tu.. 
seronok giler! 
nanti bila connection internet da ok sket, K uploadkan gmbar gambar K and the activities yang K been thru..

till then! toodles!



TEKAN INI ;-)