TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Tuesday, August 02, 2011

Live Update! Di McD Subang!

salam...
hey hi dear readers!
(duh! bajet giler!)

sorry sejak kebelakangan ni, selalu pulak K berkarya bebas.. well, basically i have found a new hobby and one way for me to really express my feeling...

takde lagi da nak bg spoon feed... from now on, i have to hide my feeling expression. i need to do it... so in order to do it.. sorry to say.. i will start to express it in a free art way. 

kan K da start. bukan ape, sekarang ni ramai stalker.. dan  stalkerS tersebut terbahagi kepada dua part.. satu tu stalker yang berguna. satu lagi yang stalker yang menyemak nak amek tau hal orang. maybe korang akan cakap, "apehal lak si K ni nak feel lebih bajet hot sangat ke ramai orang nak stalk." hai aku bukan begitu... tapi itu lah kenyataan yang melanda. kalau tak, takkan la K nak bajet- bajet tulis kat blog ni kan.. ahaha

mood untuk mengarang tu ade jer..
tapi masa untuk mengarang tu yang takde! haih!

so sekarang ni, K and my fellow KP crew, sedang berusaha untuk meningkat kan lagi tahap kitorang.. sekarang ni tgh work on our second projek, lepas ni nak move to 3rd projek, and insyallah, kitorang akan real big projek coming end of this year.. doa-doa la untuk kitorang...

well kenapa tajuk entri ini begitu.. sebab, ktorang sedang menyiapkan final touch up stage 3..  nanti da siap boleh bagi tgk yer.. huhuhuhu
pastu pergi jauh-jauh sebab nak cari mcd yang ade wifi. kat shah alam bukan takde, ade.. tapi penuh.. tu pasal la tak buat kat sana.. itu jer la kisahnye!
hahahaha...

so....
nanti bile ade kelapangan K bercerita lagi yer!

toodles!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment