TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, August 28, 2011

KP kini bernama baru!

hello hai!
ingat tak hari tu... dulu-dulu K pernah sebut pasal group lepak chill study sesama while dekat unisel ni..
haa.. nama kitorang kan KP Crew kan....
Kerjasama Production Crew kan....

now, kami semua da sepakat untuk menggunakan nama baru, sebab nama Kerjasama tu da ramai sangat orang guna.. 
so then, kami decide nak tukar nama KP tu... 
from the begining kite came out dengan banyak idea.. yelah.. sebab ade 8 kepala kan.. ade 8 board of director.. tu yang banyak sikit idea.. 
then bile kitorang discuss balik...
dapat idea yang best sikit..
kitorang dapat satu nama yang paling sesuai..

LHP 
LENSA HIJAU PRODUCTION!

kenapa lensa, -well sebab nye kitorang amek gambar atau buat video pakai dslr, which is ktorg tukar lens ikot kesesuaian. tu lah sebab nama lensa. ala, lagi pon common kan  nama lensa tu untuk production2 camera. 

kenapa hijau, - hijau tu sebab sebenar adalah sebab warna rasmi production kitorang ni adalah hijau pucuk pisang. so tu la sebab letak nama hijau tu.. nak letak lensa je kan mcm tak best.. lensa production. cam pelik kan..
dan sebab lagi satu, hijau tu kan warna alam. warna bumi. most of kitorang yang bercamera suka ambil gambar scenery.. so letak hijau tu dah just nice. 


tu jer untuk perkembangan LHP.. 
nanti K update lagi.. 
and mungkin, LHP akan ada blog sendiri. 
pelan-pelan kayuh ok.


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment