TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, July 04, 2011

Perkhabaran Lapuk.

assalammualikum..
haiii.. hello

first of all, K nak say sorry a gazillion sorry to those yang baca entry lepas, entry yang agak memarahi seseorang. biarkan ia berlalu... now i'm ok and doing well as i are.

lapuk tak lapuk, peduli ape kan...
 K nak cerita pasal masa K pergi ke Majlis Pelancaran Buku Pertama Zahiril Adzim.. 
K supposedly da balik ke Kluang da.. sebab paper final da abis lama, barang da siap kemas.. tp, kerana event tu, sanggup K bertapa kat rumah aunty K kat jalan duta tu... sebab da plan lama da.. seens 1st day confirm date tu...


K pergi ditemani Couzy ku sayang.. Adil, Nad nak ikot.. tapi tak jadi, sebab die terpakse bekerja. So dengan tak tahu jalannya, ktorg redah jela jalan dengan Baby O.. nasib baik sampai dekat central market tu... nasib baik jugak jumpe galeri anexxe tu.. tapi ktorg sampai lambat sikit la...takpe.. still dapat jugak membeli belah..


seriusly best giler! sebab, memang banyak indie art kat sana. yang paling best.. banyak sangat buku! yeay! semua buku yang di tulis oleh indie writter.. sgt seronok ok!
K punye membeli sampai sanggup pergi cari atm machine.. 


tapi benda paling berharga K dapat sudah tentula 
 buku ZAHIRIL ADZIM 


BOGEL MENUJU TUHAN


nak tau kenapa tajuk die begitu? sila la beli.. 
kalau korang peminat indie art, serious tak rugi

and selain dari benda-benda tu. bnyk gak benda lain K beli.. tapi buku la mostly. 




seronok nya... nahh, tgk la gambar-gambar ni... gambar ngan abg bob takde, sebab K da puas amek gambar ngan die masa pergi aswara hari tu...







btw, congrats abg bob! semoga murah rezeki dan terus maju! 
be supporting u always and forever..


so, till then kawan-kawan..
toodles!



TEKAN INI ;-)

2 comments:

  1. hamboi!!kemain zahiril dye eyh..nak sign kelly!!!
    haha..bkn dgn zahiril..pi ngn awk :P

    ReplyDelete
  2. haa... boleh2 nak sign kat mne tu?

    ReplyDelete