TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, June 27, 2011

Memanfaatkan Masa Yang Ada....

Hello, Hi, Assalammualikum!

whats up dear buddies!
how its going?

hari ni K just nak buat random blog je... 
well, ni semua gara-gara picture uploader masih lagi tak boleh nak berfungsi...
im doing my job, as what i has promised to korang... 
K nak cerita pasal orang-orang yang being my back bone as i am building up my new life kat S.A city tu. K nak bg tauhow much i appreciate them.. tapi kerana uploader sebiji ni habis tergendala semua.. 

takpe, kejap-kejap lagi K try upload sampai lepas... kalau tak lepas jugak tak tau la nak habaq macam mana kat hang pa...

sabar K. sabar...

till then! toodles!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment