TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, June 05, 2011

K nak pergi menembak!

assalammualaikum!
hello readers!

1st! get all your bullet, set your target...... FIRE!!!!!

hahahaha, feeling lebih ala-ala nak jadi jengs bond!
choppp!

nak pergi menembak, bukan nak tembak orang, bukan juga nak pegi main paintball, bukan juga nak pergi main laser yang dekat iCity tu...
tapi.
-
-
-
-
-
nak pergi jawab final exam... hehehehe
menembak mengunakan dakwat pen.. targetnye, kertas jawapan, pelurunya, ilmu di kepala..
*cis poyo, cam penuh je ilmu tu kan... (tangan kat dada, mata ke atas)

so, kalau cerita pasal final exam, mula la datang angin-angin gila meroyan.. mula la semua masalah yang kecik jadi besar, yang tak complicated jadi serabut. 
kata lect K, kalau nak tenang dalam minggu-minggu final ni, kita kena positif.. sentiasa happykan diri, jangan jadikan masalah kecik sebagai penghalang ntok kita study. 
bukan susah study ni sebenarnya.. 
cuma kita sebagai pelajar kene fokus dan tau matlamat sebenar.. mmg la cakap senang, tapi kalau kita praktikkan mesti kita boleh buat punya.. *gile poyo bab merapek aku ni

i have learn from the mistakes I've made. 
hari ni last lani nak lepak-lepak
bsok lusa da kene start study... 
tapi jangan la pulak asyik study sampai benda lain pon tinggal..
Super DAD selalu pesan.
STUDY SMART is BETTER THAN STUDY HARD
so.. think of it buddies!

(sumber: gmbar lama, gambar baru blom start study lagi.. tgh amek mood ni)

till then
toodles!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment