TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Saturday, June 04, 2011

2nd Home K

hello! hai!
assalammualaikum!

soorryy! lama tak update! alasan wajib!
BUSY!
*bapak poyo kau! bajet macam PM la kan.. hehehehe

seriously.. memang K busy sepanjang minggu ni. sangat busy sehingga menyebabkan K tido tak cukup pun 6 jam sehari. 1jam tu da cukup untung la kan.. 
sebab nya? -  banyak gila assignment yang nak kene submit last week... selasa sampai jumaat, ade je kerja yang kene hantar. 
well u have been pampered enough kan K.. learn to be rough babe.
K memang da banyak sangat rehat kan, sekarang ni rerajin la belajar sikit. heheheh

back to the title, rumah ke dua K ketika K berada di shah alam buat sementara ni adalah tempat ini 

 nama die MCD SEKSYEN 3 SHAH ALAM..

kenape mcd. sebab, die terletak betul-betul kat belakang depan MAIS, which is tempat tinggal K dalam jangka masa 3 bulan ni..

sebab kedua pulak, kitorang suke buat keje grouping.. maknenye, kalau grouping tu, ada la lelaki dan perempuan. so, takkan nak buat kat rumah pulakkan.. ape kata MAIS nanti..
tu yang kitorang buat kat MCD tu.. 
rasanya, ade staff die and aunty cleaner tu da kenal pon kitorang. hehehe....

hehehe.. sebab tu la.. 

*ps, kitorang punya 1st short filem da jadi.. nanti sempat K publish kan yer.. hehehe..

** then nanti K nak cite pasal Super T pulak.. hehehe.. jgn pikir bukan-bukan.. die adalah
TEEETTTTTT... tunggu la nanti... heeeee

till then.. 
toodles!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment