TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Tuesday, May 10, 2011

K telah Di Booking...


Assalammualaikum.. 
hello Readers!

current mood, sedikit bosan
Current weather, SGT PANAS!!!!

rasa mcm da duduk kat padang pasir, panasnya Shah Alam ni, rasa macam nak beli cold room, pegi dok kat dalam tu.. hahahaha.. gilo!

back to the topic above.. macam suspend je kan.. 
haa... korang jangan salah sangka, K bukan di booking oleh sesiapa untuk apa-apa. tetapi. jadual weekend and weekdays, gila pack sampai la bulan enam nanti.. 

yela sebab K kan da belajar, pulak tu ni sem pendek, jadi nya, lecturer yang baik-baik lagi cantik-cantik dengan rancak memberikan tugasan.. 
redha je la yer..

haha.

jadual 2nd weekend ni..
birthday party Irish!



lepas tu, nak pergi jumpe dak ni
handsome boy !


dengan 
Ayep Jammy ni... hahahaha


and the most important thing. i get a chance to meet my boyfriend...
the CEO of DN

he is the sweetheart of every each of his grandchild and child.

ok readers...
nanti, K update korang lagi pasal aktiviti weekend ni ok... 

till then..

toodles!!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment