TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Friday, May 20, 2011

Teruja Melanda Jiwa!

anyonghaseyo!

mood ke Korea an! 
hahahaha..K sedang sangat-sangat teruja! 
sebab, besok bersamaan dengan 21 Mei  2011 K akan dapat jumpa dengan Fav Kpop Idol Lila, 

2AM!


dapat tiket hanya dengan RM 50 je! yeah man!

tp, yg sedih Lila tak dapat joint, atas sebab-sebab tertentu... tak best la pulak.. sebab die peminat tegar empat orang mamat ni... 



TEKAN INI ;-)

Tuesday, May 10, 2011

K telah Di Booking...


Assalammualaikum.. 
hello Readers!

current mood, sedikit bosan
Current weather, SGT PANAS!!!!

rasa mcm da duduk kat padang pasir, panasnya Shah Alam ni, rasa macam nak beli cold room, pegi dok kat dalam tu.. hahahaha.. gilo!

back to the topic above.. macam suspend je kan.. 
haa... korang jangan salah sangka, K bukan di booking oleh sesiapa untuk apa-apa. tetapi. jadual weekend and weekdays, gila pack sampai la bulan enam nanti.. 

yela sebab K kan da belajar, pulak tu ni sem pendek, jadi nya, lecturer yang baik-baik lagi cantik-cantik dengan rancak memberikan tugasan.. 
redha je la yer..

haha.

jadual 2nd weekend ni..
birthday party Irish!



lepas tu, nak pergi jumpe dak ni
handsome boy !


dengan 
Ayep Jammy ni... hahahaha


and the most important thing. i get a chance to meet my boyfriend...
the CEO of DN

he is the sweetheart of every each of his grandchild and child.

ok readers...
nanti, K update korang lagi pasal aktiviti weekend ni ok... 

till then..

toodles!!



TEKAN INI ;-)

Wednesday, May 04, 2011

FUUUHHHHH!! fuuuhhhh!!! FIIIIUUUHHHH!!!!!

assalammualaikum! 
hello buddies!

sorry! ampun! yang beribu-ribu.. hahah... sebab K da lama gila pork tak update blog ni.. yang da agak berhabuk sangat da ni

sebab nya, haaa.. biasa la.. malas dan busy..
idea gila banyak dan melimpah ruah ke ladang gandum.. 
gambar pon da melambak kat dalam fon. macam-macam gila nak share dengan korang semua. tp tak sempat nak update... tambah pulak dengan kemalasannye. haa... jadi lagi la lama tak update blog ni haa..

tapi-tapi kan.. jangan risau ye.. K akan berusaha seboleh mungkin, untuk menghupdate blog ni selalu-selalu ok..
hehehehe

anda-anda, kawan-kawan yang semua suka, jangan pula serik nak check in tau.. rajin-rajin je masok, nanti K rajin-rajin je update ok.. hehehe

chill la!

toodles!


TEKAN INI ;-)