TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, April 11, 2011

Salam..
hello! Hai! 

lantaran daripada 2 blog yg lalu. cukup sudah sedih! ni.. ala-ala, menitis air mata kan! da.. da...
hahahaha...sekarang ni life perlu diteruskan... 

hari ni K update blog ni di rumah aunty yg chill je.. Mama Ncek.. haha.. tp masa blog ni di update, takde org pon dkat rumah ni.. sebab semua pegi koje!.. huhuhu..

so, semalam, K da check in dekat hostel Unisel, yg ok-ok je tu..
then, besok pulak, akan check-in untuk register dekat kampus Unisel pulak..
hope everything will be settle easily.. 

tp yg best.. class start next week. so i have time to relax lg laa.. ade mse nak suai kenal lg, sbb K personally doesn't know anybody here, melainkan my couzens je.. huhuh..




till the next blog..


toodles!

TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment