TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Friday, April 01, 2011

Nak... Tapi...

hello. hai.
Assalammualaikum..

Well, kalau anda-anda semua perasan, K da lama tak update blog kan.. haa.. sebabnya, takde mood. and tak de idea..  jadi, conclusion. tak update blog. 

Tapi at this moment, K rasa macam nak menulis, but then, tak tau apa yang nak di luahkan.. 
nak update pasal cerita-cerita yang K da janji nak buat tu, gambar belom edit lg. well mmg la malas sikit nak edit..
then, bila rasa nak bercerita.. mood pulak takde. yelah, sebab buat sementara ni duduk rumah teman ibu kan.. malas tu membuak-buak la.. malas nak update blog.. sebab rajin sangat buat keje rumah...
lepas tu kepala K ni macam serabot je kan. yelah... sebab.. after next week, everything gonna be different..

in terms of my life..sekarang ni kepala K memang serius tengah semak gila.. macam-macam K pikir.. sebab lepas ni, ill be continuing my journey of life... and now, im in a moment of deciding what is the best for me. what if i do this, what if i do that.. 
ahhh! totally sucks bile kepala serabot... 

i certainly not the kind of person that like to be in a decision making situation.. well, semua orang pon macam tu. siapa yang suka nak hidup dalam dilema kan... plus, i am  type of person who love to be happy.. tak kira la, at that moment i'm in big problem ke apa. the think is, i don't want people around me to feel what i feel... if i am sad, then only me know and feel it.. in other words, i don't like to be a burden to anybody other.
-
-
-
-
-
hah!

till then buddies!
toodles!




TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment