TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, April 20, 2011

Blog Update dari Rumah Baru Shah Alam..

Salam Budd!
hello!

hari ni K buat life update dari rumah kediaman UNISEl yg tinggi di awangan ni... hahaha.. dapat rumah tingkat 4 tu.. hamek kau!

sorry sangat-sangat wahai blog berhabuk, sebab tak update anda lama suda... kerana agak sedikit busy dan kemalasan untuk mengupdate blog ni.. hehe

tapi
tapi 
tapi
K akan cube sekerap mungkin untuk mengupdate blog.. selepas keadaan kembali stabil.. da ok semua.. banyak giler cerita nak cerita... tp sebab tak boleh nak buat live update tu yang payah tu.. nak kene tunggu ayah belikan Ipad 2 dlu.. baru boleh update selalu.. hehehehe.
(poyo je cari alasan) 

so till K update lagi nanti.. bubye! huhuhuhu..


toodles!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment