TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Tuesday, March 15, 2011

Sibuk yang Tak berapa nak Sibuk.

Hello...
Assalammualaikum!! 
huhuhuhu.. 

Apa ceritanye blog berhabuk, yg telah di tinggalkan lebih kurang seminggu lebih ni.. 
haa.. cita-cita sebenar si K ni nak meng-update blog dengan rajinnye, sewaktu ibu takda pergi umrah kan.. sebab apa? ---- sebab duduk rumah tak buat apa-apa... hehehe...

Tapi, niat-niat tersebut telah terbantut kerana K telah didatangi oleh kerja-kerja sementara yang baru dan projek-projek terbengkalai telah dijalankan semula.. hehehehe....
ha! lagi satu sebab, line internet kat rumah K ni tetibe buat hal.. da berapa ratus ribu kali encik-encik dan cik-cik dari TM Center tu call nak tanya pasal line yang dorang sendiri rosakkan... heheheheh....

Internet ni, di katakan agak lembab gara-gara gangguan akibat dari bencana yang menimpa Jepun.. (cehhh... ade kene mengena ke?) tak pe laa.. sabar banyak-banyak ye K.. heheh.. 

Ok.. antara projek terbengkalai yang kembali berjalan... haa..
K kembali berjalan-jalan dan berhibur bersama besties K yg sangat lama tak habiskan masa bersama... tapi dapat jumpa seorang je.... 

siapa lagi kalau bukan si Iela Dalila hehehe...

hehe.. gambar tak banyak. sebab, kitorang ni kekonon berlakon jadi budak da matang sangat kan... jarang da keluar amik-amik gambar.. unless.. kalau semua ada.. baru gila!

then, K juga sibuk memenuhi segala undangan dan jemputan untuk majlis kahwin dan berhibur.... 

K merayap sampai ke KL.. al maklumlah.. Mrs. Ibu takda.. Panjang sikit la langkahnya ye.. hhaha... Ampun Ibu... 

Ok. gambar tak berapa nak banyak sangat.. Sebab K belum upload gambar-gambar dari Gadget sayang.. So kalau anda-anda semua nak tengok.. sila la menjengah ke FB K sebab ada je, kengkawan yg da upload kan.. hehehehe...


*chooopp!!! wadepekk!!! lupe laa.. wa da janji wa nak cerita story morry pasal wa pegi USS hari tu... ok fine.. jap lagi da ade mood sikit, wa update k.. 
sorry haa!!!

haa!! nah.. hadiah minta maaf... 


tgk gambar dulu ok. cerita.. akan di update dalam masa terdekat! cube sedaya upaya ni!


till then!!!
holai vua!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment