TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, March 07, 2011

K Kembali!!

Assalammualaikum!! 
heellooo! haii!!

Agak lama K tak update blog ni kan...hehehe( padahal bru seminggu).. 
haa. ni semua gara-gara line yg tenat dan mood yg berkurangan.. well.. biase la ladies! huhuhu.. 

so well now! K da kembali ber-MOOD dan seronok je nak hadap Lappy sayang and suke je nak update blog..! and by the way, due to blog ni lama da tak hupdate, banyak benda yg K nak cerita kan K...

so, kejap lagi dan lepas ni, korang akan nmpak cerita-cerita yg agak lme sket la.. cerita dari tarikh last K update which is on27 Feb.. Banyak taw! banyak sangat cerita.. korang tunggu je la.. hehehehe....  yg penting wajib baca!

till kejap lg!!!

adios!

TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment