TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, March 28, 2011

hello 
Assalammualaikum!

hari ni baru smpai mood rajin.. 
blog ni da beberapa hari ditinggalkan kan.. sebab K agak penat da agak kemalasan untuk mengupdate blog ni...
tp sekarang mood keRAJINan nye da sampai kembali..

sebenarnya dalam beberapa hari ni, K sebok memerapkan diri kat laman sesawang TONTON ni haaa.. ada la beberapa episod cerita yang tertinggal.. tu yang pegi cover balik tu...


heheehe.. nanti K sambung membebel lagi..
K tau banyak cerita-cerita lapuk yang K belum sempat nak update kan.. jangan risau akan di update, cuma lambat sikit je.. heheh


-
-
-
-
-
-

*p/s. projek PGS K masih berjalan lagi!! semakin bersemangat bila semakin kerap dapat jumpe MR.Eleven.. hehehe


ok guys!!

toodles!!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment