TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, March 16, 2011

Entry Special Untuk Orang Special! = Si Kakak yg awet muda!

yea!!! 
Tora datang lagi! hahaha

ok! blog pertama.. goes to, Miss Nadia Husaini cousin sayang yg kecil dan tampak muda, tetapi pada dasarnya..dia lah yang paling tua antara kami berlima! hahaha...



Kak Nad! (sebenarnya, K tak pernah panggil dia akak!) hehehe.. sorry! 
berusia 23 tahun pada ogos 2011... 
di besar dan di lahirkan di Kuala Lumpur.. erk?
anak perempuan sulung dan anak perempuan tunggal dalam keluarga.. ada 3 adik beradik.. dan kedua-dua adiknya lelaki! huhuhuhu


cehh! hamboi! ingat apa? nak buat dokumentari pasal hangpa ke? takde maknenye... 
nak ber cerita dengan begitu formal..
kepada orang-orang yang berminat.. sila la, korang add dia kat FB dia.. kalau dia nak lyn la..
hehehe... link dia kat nama atas... 




(ini bukan mak dia k.. ni auntie kami)


ok, K takkan beza-bezakan mereka berempat-empat. sebab K sayang sama rata.. sama banyak...
well they are all have their own ability... yang ni lebih tang tu.. yang sorang lagi lebih tang ni.. macam-macam.. walaupun mak dan ayah kitorang satu ibu dan abah.. tapi.. perangai dan tabiat nya.. lain-lain.. biasa la kan... lumrah.. huhuhuh.. cukup la cerita.. 


dua da lepas.. there 2 more to goes!
nanti-nanti yer!!


till then!!
holai vua!!




TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment