TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, March 21, 2011

Entry Special Untuk Orang Special! = Adik HENSEM ke?

hello 
Assalammualaikum.. 

So this are the last entry about SPECIAL PERSON ver. teman sepermainan .. huhu.. maknenya, lepas ni ade lagi entry untuk orang special.. but then.. version lain plak la kan.. 
ape, ingat lagu je ade banyak version.. ni entry pon ade banyak version jugak ok..!

Well this entry will goes to.. Mr Amirul Shahril Sabri haa... nama je da over the top dari kakak and abang dia kan.. hahaha...


ok. die adalah adek yang poyo macam abang. sebab, ye! dia anak pertama dari 3 orang adik-beradik. 2 lagi perempuan.. jadi, dia anak lelaki sulung dan anak lelaki tunggal.. Manja nya. ya ampun!! kekonon macho.. tak berapa nak nampak sangat manjanya.. tapi.. bile da duduk serumah.. well, kitorang cousin kan.. so pham-paham la.. haa.. habis semua, hilang macho die.. 

mirol@ sharel @ teyl ni, masih lagi belajar.. between 5 of us, die la yang paling bongsu..
As I said before, cousin-cousin i ni ada specialty masing-masing, including him.. 



see... nampak kan.. budak ni depan orang lain.. gile punye macho beb... depan kitorang. haha. hampeh! huhuhu..
so, ni sekarang ni da masok 4 kali da K ckp, if berminat, sila la click kat nama penuh dia tu..... K da bg link da.. 
and tambahan, dia ni pon K tak berapa sure sangat availability dia.. sbb nya, K da lama tak bergosip dgn dia.. plus.. dia sekarang da pandai nak berrahsia-rahsia bagai dgn akak-akak dia ni.. haih!

soo... ini la 4 cousin yang K selalu sebut-sebutkan... 4 ni yang terapat so far. seens we grow up together... umur dekat-dekat kan.. hehehe.... 

 we do love each other although we didn't show it yee.. 


this, entry will be the end of our version.. 
CHOP!! lepas ni ada lagi...
version adik-adik yang da membesar so called, our junior! huhuh..



till thenn.

 holai vua!!!!!!

TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment