TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, March 20, 2011

Entry Special Untuk Orang Special! = Abang Tua Sebulan Je!

Soo... OK.. 
Assalammualaikum!

Welcome again ke entry special ni... haha.. kali ni.. K nak cerita pasal... The Boys! 
Mulakan dengan si tua sikit ni... 

who's that pokemon? hahaha

name given is  NASHRIQ HUSAINI .. baru sahaja menginjakkan kaki ke umur 21...  because.. he is just one month older then me.. hahaha....  and because of iwas born in january, so he is born in december.. technically, die secara rasminya, tuan setahun dari K.. 
as well as kakak dia K tak pernah lagi panggil kaka formally. die apatah lagi kan.. 
erk?? ABG NASHRIQ?? hah... tak terkeluar perkataan tu dari anak tekak.. hahaha

Aciq, Ariq @ SHREK ni masih lagi bergelar mahasiswa. dia dengan cousin dan kawan mungkin berbeza mungkin tak.. K tak berapa nak pasti sebab dia ni tak suke nak story mory kat kitorang.. kalau ada pon sikit-sikit je.. atas alasan apa.. tak tau.. 

if u all semua bijak bistari. mesti da dapat tangkap kan..
well.. yea.. dia adik kepada Nad..
but, kekadang dia nampak macam abang.. sebab pertama, dia lagi besar dari akak dia.. and, the second reason.. sebab dia anak lelaki sulung.. kekonon macam responsible siket la.. hahahaa




ok, again kepada gadis-gadis yang berminat.. or ada lelaki yang berminat nak kawan dengan dia, ouh.. tlg la cari sendiri @ tekan kat nama dia ok. K da link kan dkat FB die.
status die, K sendiri tak pasti.. sebab die ni bengong sikit.. kejap single kejap double.. kejap lagi single balik.

CUKUP.. jangan nak bg overdose punye cover pasal die pulak.. ada lagi seorang yang K nak story..
 tapi.. rasanya.. macam sambung besok kot.. 
sebab sekarang.. waktu dan detik upload nya entry ni.. mata da ngantok!

till then!!

holai vua!!!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment