TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, March 09, 2011

Cerita Seminggu: EP1

K kembali lagi! yeay!

hahaha.
ok, K nak cerita yg 1st psal apeerk? hmm.. haa.. psal.. K get chillin dgn BESTIESyg gile best da havoc tahap tak tahan la.. hahahah

Well, sebab ape si Macek ni ade kat sini? sudah tentu laa.. Sebab die mmg suke datang JB jumpe kami.. hehehe... 


aktiviti malam ni, ktorang keluar dan hang out dengan Abg aka Boyfee Syg si Macek ni... huhu..
 conclusion ntok malam tu.. ktorang mmg have fun sgt-sgt la.. terbaik dari ladang! hahaha..


L ni untuk LOSER yg sebok membebel pasal kitorang.. you just never will stop talking bout our happiness cause you just can never see everybody else happy like you.. huhuhu...
-
-
-
-
-
BTW, kitorang pg makan, tengok wayang dan lepak chill.. huhuhuhhuhu..




for more picture... 
you guys can just click HERE!

till the next one..!
holai vua!!!



TEKAN INI ;-)

2 comments:

  1. hehe..thanks macek btw.
    org yg loser tu yg mamat bajet bek na mmpos tu la
    grrrrrr.

    ReplyDelete
  2. hehe havoc! no wonder ade je L yang dengki ngan u ols..:)

    meh ke rumah..
    ~c.u.t.i~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete