TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Thursday, February 17, 2011

Si Bertuah

Hello..
assalammualaikum!
knok!knok!knok!

cerita lama yg da lapuk, kali ni K nak renew balik.. sbb post yg Lapuk lg Lama tu, da pon di Lenyap kan... 

yg di maksud kan dgn bertuah sudah tentu maknanya Lucky wich is = to L...
so motif sebenar.. nak cerita pasal En.L... 
tapi jgn nak melatah sgt ye wahai pen STALKER! die hanya seorang kawan yg berjantina Lelaki yg baru saya kenal... perhatian HANYA KAWAN.. untuk ada satu ikatan special ooohh! mustahil... hatiku bukan hardisk yg dgn mudahnya bolah di format! so.. Masih lg berhubung dgn Mr.G seperti biasa.. 

ok. En. L adalah kawan kepada coursemate K yg juga seorang kakak kepada K.. perkenalan, bukan di aturkan oleh kakak tadi. tp atas hasil usaha En.L sendiri.. Opps! tidak bermakna die berminat dgn K.. sbb kami belom pernah bersua muka (mak aih, bahasa old skool doe) apatah lg bertentang mata kan.. hahaha... 
sesi suai kenal agak tragis la kan.. sebabnye, si K ni amat la pengganas org nye.. 1st time En.L text.. die da kne tembak pkai bazuka! nasib baik tak mati.. 2nd time die text, hampir nak kene tembak.. tp die da pakai yield awal-awal da..
hihihihi...(gambar hiasan semata-mata)

then, oleh kerana dia da pkai yield.. tak kene lar satu peluru berpandu yg terlepas tu... Ktorg berkenalan dan berborak baik.. ok laa.. his kindda funny person. but as usual. K kan psychotic! he tried to hide his problem, with his joke.. well done bro! u are a good actor.. hahaha...  die berpangkat seorang abg tetapi die tidak seperti abg... sebab die gila! sgt! hahaha... best laa.. seronok la kenal die. hehe..(intonasi bapak nganjing) 
-
-
-
-
-
-

OK la.. cam ni.. berkawan tak salah kan.. K mm g suke berkawan.. sbb mcm-mcm attitude K dapat kenal.. heheh.. but yet.. buddies mesti tertanya-tanya.. abes MR.G and MR.Perfect cam ner? 
-
-
-
-
*MR.G.. saya still sayang awak.. sampai awak benci saya...
*MR.PERFECT yang berada jauh di negara org...i still cant find a person that can take the title i given to you... 


da! jgn nak jiwang sangat la.. cek ni memang loklaq sikit naa...
hahaha....
so... till then!


holai vua!!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment