TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Tuesday, February 08, 2011

Ibarat Pistol Tanpa Peluru

helllo!!
assalammualaikum!!

lebih baik kan... hhaha. semenjak bermenjak-menjak ni. K rasa macam da hilang kata-kata untuk terjemahan isi hati dan kotak fikiran la.. sebabnya.. tak dapat di kesan.. mungkin dengan keadaan kesihatan yang masih belom boleh distabilkan.. hmm.. susah betol..
macam K pernah kata.. mood nak membebel dan berceloteh tu ada.. mungkin idealistik yg logik dan boleh menarik perhatian belom muncul. hahaha

tp sekarang.. sebenarnya, buat masa sekarang. K da kembali mencantik-cantikkan gambar yang da sememangnya cantik kan.. aktiviti mengedit la.. ape lg.. haha.. sememangnya. itu aktiviti yg paling best untuk di lakukan.. selain daripada pergi menembak (pinjam perkataan abg Bob aka ZA)  panorama indah yang telah di ciptakan tanpa cela oleh pemilik segenap alam semesta ini. huhu

sooo.. untuk tatapan mata-mata pembaca dan peneman setia blog...

-
-
-
-
-
-
-

model tidak rasmi :- Umar Razin B. Rezwan Abdullah

Model tidak rasmi :- Tia Nabila Bt. Rezwan Abdullah

model tidak rasmi :- Baby Max.

sikit cukup.. jgn nak over sgt la! hahaha...



so till then!!
holai vua!!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment