TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, February 16, 2011

Hamek kaw setepek!!

hello!!!!
assalammualaikum!


ok.. tetibe je K teringat hari tu time tgh drive.. tetibe dpat text msg dr seorg hamba allah ni kan..  die kate dgr Hot.FM sekarang! and yet. K mmg tgh dgr stesen tu pon.. dgr-dgr je lagu ROSSA - KUMENUNGGU..
-
-
-
-
KETEPEK!!! nahhhh!!! 
mse dgr tak rse ape lg.. biase-biase je.. ooo.. ok fine.. dalam ati kate, best ni kalau dapat nyanyi acoustic.. jap lg da bace lirik die.. haaa... kene lagi!


Ketepeeekkkkk!!!!  
-
-
-
-
-
-
haa.. lagu ni sgt mengenakan saya ye! amek kaw! setepek.! 
bermakna yg sgt mendalam ye! huh!!!



nah! lirik nya! sila la..

ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu

cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku
saat kau telah tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintaiku

reff:
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku akan selalu setia tuk menunggumu


haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
ku tetap menunggu

holai vua!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment