TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, February 06, 2011

ENTRY BIRTHDAY UNTUK ORG YG DISAYANGI!

hello
assalammualaikum!!
huhuhu...

seperti tajuk entry ni yg da terpampang sebesar-besar nye kat atas.. entry ni K buat untuk my specially BEST FRIEND FOREVER AND EVER. 


ye.. Miss D.. kawan sampai mati..  aku sayang kaw selagi aku hidup taw!! smpai bile-bile pon taw!!
macam-macam yang kite da lalui sama-sama. kaw selalu ada untuk marah and tegur bile aku buat salah.. kite happy sama-sama.. kita gaduh sama-sama.. cubit peha kiri, peha kanan terasa. kau paham aku mcm mana aku paham kau. 
thanks ntok jadi kawan aku selama ni! kita da membesar bersama sejak umur kite 13 tahun weh.. 9 tahun, mcm-mcm kite da wat bersama kan.. 

aku wish kau happy and bahagia selalu. kuat kan hati and semangat untuk teruskan kehidupan. jaga mak and diri sendiri.. apa pon yg kau buat pikir baik dan buruknya. dan tak kira apa pon jadi. kau tetap kawan sampai mati aku! 

thanks cinggu!!


TEKAN INI ;-)

1 comment:

  1. OMG! tharu doe!
    sob3x!
    TQ SOO MUCX LALINK!
    mwaahh!!
    syg kaw ketat2x! kaw pon! tQ babe!
    suke duke Oweys fOrever!
    syg kaw laa frenzzz...~~
    smpai mati! ;)

    ReplyDelete