TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Saturday, February 26, 2011

Budak Batak

heeey heey heey...
bunyi da cam lagu yg si laili tgh dgr ...hahaa.. mcm la korg taw lgu ape kan..

heyyt...  jgn buat spekulasi yg K akan bercerita pasal manusia sekeliling ye. budak batak yg di maksudkan adalah...
-
-
-
-
-
ye.. tepat diri sendiri...

why am i saying this thing to myself?
haha.. sebab si K ni sekarang tgh batak gile Bab1.. 

pertama nye.. K sedang sangat batak dengan software yg baru didapatkan semula.. 
Adobe Photoshop CS4 dan CS5. bru dapat k!.. sebab sebelum ni da ade.. tp ilang, gara-gara lappy sayang di format... so bile da dapat..boleh la buat header yg merepek mcm kat atas tu kan. hahaha... hamek kaw! huduh kan.. taw daa..
hahaha K memang seorang yg suke buat benda yg simple jadi semak...

kedua nye... sangat batak dengan si weng ni
sorry sis!  u rawk doe!
die sgt cool,chill dan hebat! yeah man!
kenape K suke die? sbb she brave to express what she think.. hhahah.. and yet.. die punye lengok British English was superb! serious best! 
K is someone who love that stail of english.. best gile doe.. huhuhu...
korang try la chek it out die ni..


tu jee..

till then..

holaivua!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment