TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Tuesday, February 08, 2011

2 Hari yang Indah Menjadi Driver! DAY 1..

hello!!
Assalammualaikum semua. selamat kembali ke rancangan merapek bersama K!
(ye die sedang berangan menjadi pengacara! jadahnye!)

hahaha.. 
ok, kejadian kehilangan mood dan seni menulis yg berlaku adalah akibat daripada si Ged2 K ni agak busy bercuti bersama Couzen yg dicintai.. haah! bercuti sangat. sebenarnya, ktorg da lama tak spend time.. And yet, kerana ada nya wedding Abg Aid n Kak Teza. kami berjaya berkumpul.. huhuhu

so wedding sebelah pihak perempuan(kerana abg sedara K yg lelaki ye) rumah kak Teza, di JB. jadinya couzen-couzen kesayangan ni telah menziarah, Kotaraya JB yg agak best ni! hahha... tapi, malangnya. setibanya dorg kat sini. hujan pon tiba tanpa henti.. sampai la dorg blk KL blk.. takde rezeki dorg ntok lepak chill tepi laut mcm K slalu buat.. 

but yet.. taknak mengecewakan.. K bawak jugak jalan-jalan g makan dan minum di sekitar JB..  even tak brapa nak enjoy and tak leh nak pg tempat-tempat tertentu.. ktorg have fun jugak... tp K rase, cam nak soh mereka-mereka ni dtg lagi skali. and K bwk g jalan and lepak best-best punya... 

ni kat kedai poster fav K.. coz, K suke kumpol poster.. tapi mereka-mereka ni borong habis poster Korea! huhuhu...

berjalan-jalan lakat KSL yg bru bukak kat JB ni.. sale CNY kan... haha... tak bli ape pon... 

lepas amek bdk touching sorg ni.. ktorg jejalan..then lepak kat Singgah Selalu yg fofular di kalangan pelancong sume kan.... 


pastu.ktorg g menonton wyg.. haha.. secara tidak di rancang... 




last thing yg ktorg buat untuk 1st day ni.. ktorg pg makan n lepak kat mamak... haahaha. pas tuh tros balik and tido. sbb bsok da nak g anta penganti da kan...


cerita yg best ntok hari hantar pengantin.. haaa.. tunggu erk...

TEKAN INI ;-)

2 comments:

  1. sape yg jdi pengantin macek???
    bestnye kua ngn kazen.
    ngn kte?? :(

    ReplyDelete