TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Saturday, January 08, 2011

Wish LIST!!

Anyong!
huhuhu. 
mood: bahagia berada di bulan JANUARY!
hehehehe... sebab, bulan JAN ni lah aku di lahirkan di dunia.. beberapa hari jer lg dari waktu blog ni ditulis,aku akan cukup umur.. common!! 21 babes! wuuhhuuu. new part of life will began. 
so.. bile tarikh keramat tu semakin menghampiri, dengan mood gedik-gedik gaban ni, nak lar membuat wishlist.. huuu.
haaa. ingat org sambut krimas jer ade wish list ke. 

sooo.. sila la amek perhatian kepada sesiapa yang berkenaan... 

FIRST thing yg paling di kehendaki.. 
ya.. ini dia NIKON D7000. barang pertama yang paling dikehendaki. nak die bersama dengan pembantunya, lens 18-200, speed light. haa.. mmg terbaek. ok, i need this bukan sebab aku nak show kat semua orang ataupon jalan-jalan pegi bandar bawak slr kekonon aku budak photography.  hello tak main stakat nak berlagak ada slr sebiji. ni sebab, aku mmg minat untuk mengambil gmbr. dunia aku penuh dengan imaginasi-imaginasi pelik. 

SECOND wish. 
Sebiji Iphone 4
&
 Sebiji Blackberry Bold 9700 white
  
ha.. kalau boleh mmg nak kedua-dua mereka ini... tamak gile kan.. hahah.. peduli ape! nak jugak.. tp kenape aku gile sgt dengan benda ni.? 
sebab utama nak blackberry ni, adalah kerana, aku mmg da lame mengidap nak pkai BB, then sekarang makin membuak-buak sebab, my lovely cousins mostly da pkai BB so snang la nak BBM. kan.. 
sebab nak IPHONE4 plak, itu gadget paling terulung skali dalam abad ini. bagi seorang yg begitu mengilai gadget, benda-benda ni wajib ada kot.. tapi if tak berkemampuan takpe la nak buat mcm mane,tak de rezeki. 
then, kenapa perlu putih? haa.. senang. sebab hitam da common.. putih kan SE skit.. hahahaha

ok-ok.! the THIRD item is..
dan ini
mereka berdua adalah adik beradik. yg atas tu,si abang.. IPOD TOUCH 4th edition.
yg bawah pula, si kakak.. I PAD 3G
hhaa. kedua-duanya saya nak.... gile demanding siot minah ni.. biar la.. zaman da moden beb... kita kene serba lengkap.. hahahh...

chop. blom abes lg..
yg berikutnye 4th..
ok... encik tali ni, da lama menjadi idaman kalbu.. lama da lama gila kott teringin nak memiliki sebijik gitar.. haahaha.. patut nye die jd 1st wishlist td, tapi oleh kerana peredaran zaman dan waktu.. gadget-gadget lain di utamakan dulu... huhuu.

ok, yg ni boleh la di katakan last 
si COMEL SUGAR GLIDER... 
siap da ready name lagi tau. yg ni..law org tak bg. dengan rela hati nye, aku akan beli sendiri..
sbb die sangat comel.. tp if ade org-org pemurah dan penyayang nak belikan, ill accept it with an open heart.. ceeewah! perasan!

well, after all my wish list mostly nak benda-benda gadget kan. i admit, i am a gadget person.. Sangat-sangat gilekan benda-benda macam ni... memiliki gadget2 mcm ni adalah satu perasaan yg tak dapat di tandingi kebahagiaannya. wah! ayat.. passion beb.. passion..
tercabar kott if tgk org sekeliling ada benda-benda ni, kita tak da.. 

ok, wish list ni tak lar bermakna korg kene bagi benda-benda ni jer. im just telling what the thing i love most.. kaau ada yg bermurah hati nak bg pon ape salahnye.. kalau takde. takpe.. its ok. 
me myself pon sedang merajinkan diri mengumpul duit ntok dapatkan benda-benda most wanted ni... huhuuh..

till then.. holai vua!!

TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment