TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Friday, January 28, 2011

Sehari Di KAYANGAN

heeelllo! 
hai kawan-kawan... 

penah tak korang rase, korang berada di kayangan... atau erti kata lainnye, perasaan yg korang rasa  bahagia sesangat... 
ataupon, korang bermimpi nak jadi dan hidup ala-ala kerabat di raja. [huh? ade kene mengena ke dengan cerita K ni?] takde kene mengena pon sebenarnye..

this thing just happen to me a few days before. i felt like i was in the sky playing with the cloud 9. huhuh...  
sebenarnye dan sepatutnya, perasaan ni da lama di buang. dan da buang pon.. cume tak salah kalau kekadang nak rasa bahagia dan gumbira kan.. OK. kalau da msuk feelin-feelin ni mesti lar cerita psal Mr.G kan.. huhuhuh..
thanks to Mr.G sebab nak jugak ajak K keluar.. huhuh... yeay this time lain siket dari yg lain.. ktorg keluar and spend our precious time together.. ktorang keluar sebab that maybe our last meet, which i hope not.. sebab tak puas kot spend time dengan die.. nak jumpe lagi... nak spend time lg.. PLEASE!! hhuhuhu [gedik care die] 
keluar ni pon kekonon nyer hope dapat hadiah Bday yg special.. haa.. amek kau. nak sgt hadiah special dari die kan... haa.... mmg cukup2 special die bg... hadiah ape tak leh bg tau.. shut! simpanan peribadi sendiri...


ni bukan pasal nak cerita psal KHUNTORIA tau.. tp K&G ade sikit stail mcm Khun Oppa n Vic Unni [btw, dorg cute mcm kitorg. kan wak kan...]


time ktorg keluar tu, ade beberapa soalan cepucemas yg die tanye. die mmg suke pelik-pelik ni kan.. huhu
 im going to answer it here k.
sila high light yer!


- K sayang die sangat-sangat. and i never can get u out of my mind.tak kira la kuat mana pon K cube. But, selagi we are not together, i cant said yg u are the one for me k.although i hope u are the one.


- yes i miss you each and every second when we are not connected.. rindu gile boleh tak! i miss you a lot.. 


- sebenarnya, hadiah yg K nak bukan je something yg boleh keep me thinking of you, but. the only thing that i want is YOU.. i want U. cause i love u.






opp..! cukup.. tak bleh nak cerita lebih-lebih pasal Mr. G... sebab kalau die baca blog ni nanti die perasan lebih.. die kan stalker saya.. tp ayat mahal tak da juai kat kedai punya
"bukan stalker, tp caring" 
hahahaha.. kelakar lar ayat u... huhuuhuhu..






hey, act. i should be forgetting him... ok, relax, jgn risau. aku da tak sedih-sedih lg da.. penah dengar lagu Alyah, yg Tak Mungkin Kerna Sayang kan. haa.. tak mukin sebab sayang, cuma kadang-kadang aku terkenang.. 
i will go away from him soon. n i hope me and him will get our own space after this. 


ok! cukup pasal Mr.G and Miss K.






end of story..


toodle everyone!!!!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment