TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Saturday, January 15, 2011

Hello!!
mood masih, akan dan sentiasa mencintai korea!
hahaha...

ok, sebenar nye mood tgh tak betol. Bru habis stalker FB org... tgk gmbr member-member lama... macam-macam ada.. ada suprise party.. ade prank party.. best-best!! best sgt!!
ok fine! tipu.. im jelous.... tgk org dapat suprise party dr BFF & BFS.. Apakan daya. BFS pon takde.. (BFS BoyFriendSayang) mimpi jer lar.. supaya ada org nak buat birthday party kan.. hahaha... yelah.. mmg mimpi pon kan.... berangan je lebih!perasan..!

spe la nak buat untuk kau.... huh! 
ehh..kenapa aku emosi di dini hari ni? adakah tanda-tanda perubahan hormon dalam badan? maknanye da nak tua? atau bahasa yg lebih sedap di dgr, nak meningkat makin matang? hmmm... adoi! relax la.... chilll....
and, kenapa la.. kali ni aku berangan nak bukan-bukan ni..?
siap buat wishlist lg.rujuk entri ini berangan tak habis!
hahaha..ntah-ntah, ni laa... birthday last aku kott...
iya lah... kita tak tau bile kite nak pergi ark?
hmmmm... doakan jer lah yer...

till then..!
holai vua!!!
TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment