TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Thursday, January 27, 2011

Cerita Birthday : 3rd Day.... Berjimba! Bersantai! dan Berhibur!! hahaha

yeeee!! cerita ke tiga!


sambungan cerita psal malam hari kedua, atas sebab-sebab tertentu, kami tak lepak malam tu.. K trus jer blk rumah. 


so. ke esokkan harinye.. Macek YAYA pepagi lg da call da kejot soh bgn.. K pon dengan mamai semamai nya, bgn mandi siap2 dan keluar.. semua aktiviti tersebut makan masa smpai pkul 3 kott!! hahaha.. sebenarnye sambung tidur balik lepas yaya call.. agak-agak jenuh gak la die call dan text nak kejut K nyer pasal..


then, lepas je diorang siap buat rambut, kami pun keluar... nak tawu sape dorg-dorg uh.. 
nah!


sorry gelap. tak nampak sgt.. haa ni la.. ni yg 3 org free hair ni la yg bru kluar dri salon..
K n Kucing tak buat pon..


lepas dorg da siap-siap.. lagi sehari K lepak ke CS.. yes mmg da muak pon sebenarnye.. nak buat mcm mana kan.. tuh jer tmpat yg senang nak lepak chill..
akhirnya.. dapat jugak makan kek kat SR.. haa.. pada hari last ni.. K tak keluar kan duet lansung.. semua di sponsor ye.. huhuh
   lepas ktorg da pusing CS tu, dengan kebuntuan. tak tawu nak pg mana.. ktorng pg sekodeng mama n papa glider... hhuhuhu.. dorg tgh memancing, tuh yg ktorg dok melepak kat situ.. 



lepas lepak kat situ pg mkn kat SS.. then smbung lepak lg. borak-borak.. gelak-gelak..smpai ngantuk!

walaupon mcm bosan jer. tp ktorg have fun! gelak sane sini... huhuh.. best taw sebenarnye!!




thanks alot ntok hari yg happy....




die bukan tutup muka sebab malu... tapi sebab silau yer...




ni kereta hak milik my twin... kami kembar.. kereta pon same kan... color jer lain.. heee.... thanks twins...




thanks alot erk MACEK YAYA!!!
SAYANG KAW SAMPAI MATI!!
love u more then him!


buat masa ni tuh jer lar kisah K dan sambutan birthday yg berhari-hari...


act.. bnyak bende lg nak K terjemahka.. cume tak sempat sebab bnyk sgt.. 
tp korg chillex jerk.. lepak.. ty ade time K merapek lg... haaa.. dan ade cerita psal Mr.G saya... sabar ye.. spe Mr.G tuh.. nanti K cerita... huhuhuhuhu..


till then!!
holai vua!!!!





TEKAN INI ;-)

1 comment:

  1. dye mmg dgil..
    hahaha.
    pi aku syg ko acek.sgt.
    jgn lupe aku nnti k kt kl :(

    ReplyDelete