TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Thursday, January 27, 2011

Cerita Birthday : 2nd Day... Happy Happy Happy Shopping!!

hello haaii!
cerita bersambung lagi.. huhuh.... 

second day di hari jadi K.. ATTENTION! K bg cuti kepada seluruh rakyat jelata yer! mmg mcm ni tetiap tahun. haha.. ceh!1 ala-ala, anak raja gitu.. [huh! ingat kaw sape..! suke hati nak bg cuti! cuti sebab thaipusam jer pon sebenarnyer]
ok..let say this, mmg every year pun akan dapat cuti sehari lepas K punye birthday.due to the Thaipusam celebration is just a day after my birthday.. huhuhu.. so mmg akan ramai la yang ajak kluar the day after my birthday... ni juga salah satu sebab kenapa K nye birthday di sambut lambat dan banyak-banyak kali..

soo.. 20 january ni, i hang out with my beutiful cute n kecik sister IMK n boyfee syg die tuh EM n one of my brother AY haa.. dgn mereka bertiga!
gila kaw!! gelak tak abis-abis! 
pastuh di kerjakan habis.. budak-budak ni nak membeli belah.. jalan jalan la lagi di sekitar CS yg kekonon hot kan.. pergi ke giordano pulak tuh. mak aih.. bergetar ye jiwa dan raga.. n finally K keluar bersama sehelai cardigan Giord... huuhu.

Ni la adek cute miut sye!!! nme die Fatin Naimah Nasir.(sile ketik di name die yer.) tp kat blog ni K panggil di IMK
tp. pada spe yg berkenan.. sorry! she taken for the time being n hopefully forever.


tu-tu.. bju merah tu, boyfee die la... 

jejalan, gelak-gelak... nyanyi-nyanyi [dalam kereta je] pastuh g makan...
kami melantak bershisha di danga bay.. ahahah.. tempat-tempat klise di JB kan.. hahaha... best gak.. best sebab bersama mereka-mereka... huhuhuh..


tp, chop! gmbar AY takde,sebab tak sempat nak cilok.. heee... 


kate si IMK gulagilakausuka... haa.. cam tuh la kot.. huhuhuhuuhuh


tgk tuh muke cari gadoh si EM [ape lu adek?]


tepat pukul 9.. henfon berbunyi lagu KAUAKU, maknenye.... Macek YAYA call!! huhuhu... taw ape die kate...


[sambil menjerit] "MACEK!!AKU KAT JB"
[k kate] "what the??????"
-
-
-
-
-
blablabla... huhuhuhu...
die da smpai Jb untung berlepakking.. sebab die simpati dgr K tak dpat mkn kek mse birthday sendiri...  huhuhhuhu...


nah tgk gmbar dulu.. cerita pasal Macek YAYA nanti kite story mory on the 3rd day..


ni budak ged2 tuh..


huhuhuhhuh.... 


[p/s: cerita da di pendek2 kan ye.. bnyak sgt story mory nyer]
holai vua!!




TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment