TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Wednesday, January 26, 2011

Cerita Birthday : 1st Day.... Nikmatnya!!

Al-kisah..


tepat pkul 12am 19 January 2011, umur K pon da 21. huhu. umur yg da mencapai tahap yg di gelar remaja dewasa.. hah! hamek kaw!! da tua kak!
huhuhu! hari ni adalah hari menuntut segala janji. daripada insan sekeliling yg disayangi. 
sooo... jadinyer.. untuk menghilangkan rasa kempunan ni, K telah di belanja makan kat SeoulGarden yg sedap tuh!! sebab da lama sangat mengidam! bestt!!!
bashta!!!!!
(akhirnya!! dpat makan stail KhunToria.. da 3 lama kott tak mkn kat sini)


lepas pg Seoul Garden, pg jenjalan kat CS aka City Square yg paling hot kat JB ni,(cehhh, padahal da bosan gile) da puas merayap..
then, 
i get a call from my Twin... huhuh.. tak aspect pon die akan smpai on that day... tp best gile kot! seronok sgt!!!
haa.. nak tgk my twin!! 
 Miss Bel
haa... jgn terkezooot!! K ade kembar.. nme die B!! huuhuhu....
so, then i just spend my night with her... 
pot pet pet.. sbb da lama tak jumpe kan..
huhuuh... 
nice one...


n yet Cerita Birthday ni tak abis kat sni! tunggu yer!!


till then...


holai vua!

TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment