TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Monday, January 10, 2011

Bebelan

Anyong!!
ahhaa..
hari ni. K nak membebel tak tentu arah. sebabnye. sedang di landa kegilaan.. 
BTW, pd readers yg sedang baca blog ni. Lgu yg sedang berkumandang ni best kan.. haaa. tawu da...  tajok lgu die I Can't from 2PM. bukan je sebab yg nyanyi lagu ni 2Pm, tapi lagu ni mmg best n meaningfull.. nak tau. pg check meaning die kat google keh..huuhuhu..
and for "awak" kalau la awak bukak dan bace, lagu ni bukan ntok awak taw.. tp sbb sy suka lagu ni.. lagu ntok awak da di delete atas sebab tertentu..
..
well.. so,K tak taw nak ckp ape sebenarnya, tp nak update blog jugak. selain membuat blog walking, kepala ni laju berfikir cam ne erk, nak bg ramai followers n nak naekkan traffic.. seronok jer tgk blog-blog org lain yg da ramai-ramai followers tuh. ade yg siap da ber puluh ribu tau... nampak sgt la aku nyer bebelan ni jrg di baca kan.. hahah. tak pe. 
usaha lebih sikit..
Fighting..!! huhuu
... 
sebagai penghilang kebosanan. sila menjamah mata korg dengan beberapa keping hasil imaginasi K yg da lame terperap dalam hard disk lappy ni..


-
-
-
-
-

erk.. alamak..line buat hal.. gmbr-gmbr tersebut tak boleh nak di muat naikkan.. jadinye... next time lar yer...
sorry budd!


holai vua!

TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment