TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, December 12, 2010

Untitled~~

hey there dear bud!
hmm.. after a few days.. im trying to releasing the tension in my mind.
oke, pd yg tahu tu tau la ape mslah yg aku ade sekarang, pd yg tak tau tu.. tak pe, jgn serabotkan kepale korg dgn mslh aku keyh... 
bukan apa, tak nak korg risau jerk.. (eceh, mcm lar aku ni penting ntok korg kan) aku perlu masa dan aku perlu berfikir secara rasionalis. masa depan aku, aku yg tentukan. Bkn org lain. pendapat dan idea penting. 
terima kasih kepada semua pusat rujukan yg selama ni aku rujuk. terutamanya my endless HERO. ayah!ME PAPITO. terima kasih yer.. kerana sudi menerima segala kerenah akk. then, to my dearest couzy! adiel, kaw bnyak sgt da ajar aku macam-macam dan bagi aku nasihat. thanks couz! nad pun cam tu jugak, kaw slalu happy kan aku bg lupe pkir psal mslh kan.
then my little sister yg tak berapa nak cute tuh sbb die cantek mcm kakak die jer. kaw bnyak tlg aku mek. kaw kecik tp otak n mulot godang! hahahaha...
and yet of course to all my besties.. yg kat jb and yg kat kluang juga. 
FIKEDAN-ape pun org ckp psal kite, kite jer yg knal kawan kita kan?hmmm friend forever CHIQAs!


Act, this blog bkn untuk ape pon, just ntok aku luahkan isi hati aku yg tgh serabot berfikir.. apa yg aku fikirkan, tunggu aku da ready nanti aku cerita ok?


till then, daa!!!
holai vua!

TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment