TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, December 12, 2010

Requestment..!

olla!!
yep. ok, sebenarnye, dr 2 hari lepas nak update blog, sbb ada blogger yg telah meminta i untuk membuat tutorial. nak soh ajar cam ner nak letak lagu kan. hmm.. 
ok, act, im not so terror nak hias-hias blog ni. coz selama ni if ade kerajinan bru lar i edit.. law tak. MMG TAK LA! hahaha
slalunyer my buddies MACEK YAYA . yg akan ajar yer. siap call ni. bkn maen lg. tak pun i sndri akn buat blog walking ntok cari tutorial yg di selit-selitkan di blog blogger sekalian.!
huhuuhuhu.. antara tenaga pengajar yg lain of course lar blog KAK INTAN kite yg kecil molek neyh. huhu.. so ms OLD FRIEND. tgk2 lar kat blog kak intan ni, die ade ajar kite macam-macam cara ntok hias-hias blog, supaya jadi cantik! huhuh


semoga berjaya..


opps* kak intan n macek yaya, sorry tak mintak permission ntok link kan blog korang erk!
heeee~~~


daa...
holai vua!

TEKAN INI ;-)

1 comment:

  1. ahaks..macek yaya pon blaja dr kak intan kcik molek tu.uhuuu.:p
    neway,thanx syg;))

    ReplyDelete