TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Thursday, December 16, 2010

Eye Water.. :-0

An Yung!!

huhuhu.. saye da gile..well.. da dua minggu neyh asyik tgk drama korea, mood pon da tunggang terbalik. hehehe. 
well bk ape, drama korea is not like malaysian drama ouh, its different, yelah..
let say kite tgk cite melayu, well, rasenyer semua orang da boleh agak ape ending cerita tuh kan.Yelah antara faktor yg jadikan kite mcm tuh, sbb kite ni org malaysia, jdnye kite tawu lar mentality org kite, tak gitu? huhu.. 
tp im not saying that i will stop loving malaysian drama.. sokong masih diteruskan... woootwooot!!!
cume nyer, selain dari drama-drama malaysian and hollywood, ade sedikit perasa tambahan. KOREAN. 
da lame da sebenarnye mengikuti,cume belom giler mcm my sa chon and dongseng. hmmm..ok, agak gile jugak, tapi diorang lagi and lebih gile keyh!

haa. panjang punye menjelasan, sebenarnye, nak cerita, im a fanatic for korean drama BOF ( BOYS OVER FLOWER )...*common cerite ni best giler ok!
haa... nmpak tak da la hensem-hensem belaka, kacak pulak, kaya lagi,dalam cerita ni lar.
(opps, yg paling tinggi tuh, yg rambut mcm maggi tuh jgn suke erk.. die saye punye)
haaa... blom abes lg, tp ni da msok kali ke brape ulang tonton cerita ni pon tak tau, sbb da bnyak kali sgt ulang tonton nye. 
yg pelik nyer, cam ner ntah i still can cried for it. smpai tersedu-sedu beb! hahaha. tak leh tahan lar.. anak Uncle M ni layan drama pon boleyh menangis! ape lar... 
sampaikan sanggup ni meletakkan syarat, pada sesiapa yg bakal memiliki hati ini, HARUSla menonton cerita ini, kalau taknak. well, saya perlu berfikir berkali-kali tentang awak.

well. cerita ni bgos kott! sebab, semua elemen-elemen penting ada dalam cerita ni, PERSAHABATAN, KELUARGA, PERCINTAAN, KEHIDUPAN.
hmm.. thats why la cerita ni bgus. 

ok, tak perlu la rasanya, ntok i bg tau jalan cerita ni kan.. nak tahu, google sendiri, tak puas?
nak tgk, haa... lepas baca blog ni, pg kedai cd ke dvd ke, tp seeloknya, pergila ke kedai speedy ke music valley ke. haa. mintak kat abg tuh ckap cam ni, 
"bang, semalam saya baca blog, die kata cerita BOF tuh best, ade lg tak dvd die?"
(*oleh kerana cerita ni da lama keluar, so tkot da abes)
kalau poket macam bocor sikit bru beli yg cetak rompak k?! kalau tak bocor beli lar yg original macam saye! nanti dapat free poster besar gabak dengan alas tetikus yg cantek gmbar abg-abg ensem kat atas neyh! huhuhu

oke!
daa!!
holai vua!!
ooppss* gamsahamnida!!
TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment