TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Saturday, December 25, 2010

Contest O Contest!!

Anyong!!
heyyaw Budd!
hmm.. semenjak bermenjak- menjak ni ka.. ade lar dua tiga sahabat blogger + besties sendiri telah meLINKkan nama I di blog mereka-mereka tersebut.. 
Kamsammida...
And so.. untuk saya melihat, mengapakah merak berdua ni dgn baik hati meLINKkan name saya, sye pon tekan di name orang cute tuh...
OOOOOOOOOOOOO
rupenya. diorang ni telah menyertai beberapa contest. 
Cik Imm die da msok Contest 
haa... blog die mmg sgt kemas... mungkin sebab die rajin mengemas rumah kott.. huhuhu.. anyway GUDLUCK chuck... 
heee... anda-anda  yang membace ini, sila lar tekan di name CIK IMM kat atas yg warne purple-purple tuh...

CIK YAYA sahabat baik saye pula da join contest ni
Opps.. yg dalam gmbr tu, bkn CIK YAYA.. ni penganjur contest ni if not mistaken. haa.. die mmg lyk kott nak join contest ni.. haa.. agak muslimah kan.. tak caye gilar survey-survey check tgk blog die.. huhuhu

tp.. nmpaknye saye masih blom berkesempatan nak join. sebab mungkin contest tu cam tak berapa nak kene. heee... takpe, len kali law ade contest-contest yang menarik nanti saya join lg yer.. heee

sooo... till then..
holai vua!!


TEKAN INI ;-)

1 comment:

  1. alorrr..awat hang ta masok..
    ko muslimah per.bertudung,..n tmbh da pndai pkai shawl gitu!
    wahhh!!ehee..msokla!!!

    ReplyDelete