TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Tuesday, November 02, 2010

Sekarang...... Dulu...??

hey buddy..

well again.. sbnrnyer aku tak tawu nak membebel ape kat blog ni ary ni. tp tetibe, setelah menelaah blog2 laen.. mcm dpat inspirasi.. sume blog nak cerita psal dulu dan sekarang. 
yelah biase lah bile org kte dulu laen sekarang lain.. mmg lah kan.. takkan lar hidup tak de kemajuan dan perubahan.. 

sekarang nisbah org jahat lebih ramai drpd org baek.. percaya atau tak itu kenyataan...  contoh paling senang aku.. dulu aku tataw nak mencantek2 kan blog ni.. tp sekarang.. da boleh lar sikit-sikit. da terror lar jugak.. cume still need advise kan.

dulu.kalau anak dara jln sorang-sorang mak abah tak risau, sbb tak de ape-ape.. sekarang, kalau anak dara nak keluar rumah. haaa...  amek panjang berjela lah bebelan dri ibu dan ayah di rumah. bahaye lar ape lah..

mcm jugak nak pg dating.. dlu nak dating malu-malu. segan-segan.. sekarang.. haa.. da ade pon lagu "kalau berpacaran" alah yg si Ana Raffali nyanyi tuh dgn Meor tuh yg feat dgn Altimet jugak tuh. haa.. kan. 

well so, Dunia da maju, Zaman da berubah. haahahaha.. ayat ni famous di kalangan member UiTM Larkin ni.. Kte hidop ikot peredaran zaman kan.. so terima jerk larh... zaman mmg berubah.

oke... da penat da membebel pasal isu ni.. so.. GTG! nak study lah.. sok ade paper tawu! hish! lisa!!! sbok update blog pule!!!

daaaaaa!!!!! 
Holai Vua!!!!!!!



TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment