TweetTweet!

Follow LisaMokhtar on Twitter

PENTAFSIR DUNIAKU

Sunday, November 07, 2010

Congrats KAKAK!!


hey Buddy! 
come back after a happy weekend..

well, ok msok hari(time entry ni di post) its the 2nd day my neighbor, on the same time my sister as well, or my friend bru jer kahwin.. huhuhuu.. tuh yg entry ni bertajuk CONGRATS.

SELAMAT PENGANTIN BARU KAK ILI & ABG ZALI.

huuu.. cam ta sangke kak ili da buat opening dulu, ok pas ni tak tau pulak spe yg nak smbung legasi ni.dulu mse kecik-kecik men kejar-kejar, nyorok-nyorok, badminton, lumbe basikal same-same..
da besar siket g keluar minom same-same.tp skang da tak leh kacau da.. marah abg zali ty.. huhuhu.. almaklum lah kan da bergelar isteri ni.. lain lah sikit perjalanan nye..

well what nak cite, my 1st project bru jer bermula. berbekalkan nikon D3000 kepunyaan adekku, lepas final exam ni habis.. insyallah siap lah edit gambar-gambar wedding kak ili nanty. N gambar tuh akan jd bukti yg ayah haruslah membelikan saya NIKON D3100 yang bru tuh. dgn lens 18 - 500 huh!terbaek!

heeeee. so pd spe yg nak tgk gmbr.. harap bersabar yer... sbb bnyak sgt ni.. 

till then,
holai vua! adiosa!!!


TEKAN INI ;-)

No comments:

Post a Comment